


What do you think this is?
6.9 Except where one of Articles 5.1.1, 5.1.2, 5.2.1, 5.2.2, 5.2.3 applies, if a player does not complete the prescribed number of moves in the allotted time, the game is lost by that player. However, the game is drawn if the position is such that the opponent cannot checkmate the player’s king by any possible series of legal moves.
if you run out of time but your oppoent dosent have pieces to checkmate you its a draw in this rare case , yes he does have a piece but youre forced to capture it , if a bishop could block it on f1 you would actulally lose
This topic has been archived and can no longer be replied to.